• Nå er kaffen klar :)

  • Ettermiddagssol i fjæra

  • Ved Haugbakken

Grønnlihatten:

Fra gården er det merket turløype til Grønnlihatten. Der er det nydelig utsikt, og en benk hvor nisten kan nytes. Det tar 40-60 minuttet å gå opp, litt avhengig av hvem som er med på turen. Turen passer for hele familien.

Haugbakken:

Ca 5-10 minutters gange fra gården ligger Haugbakken. Haugbakken ligger som en åpning midt inni skogen. Der er det rastebenk, grillplass, trehuske og flotte forhold for å slå opp lavvo til evt overnatting. Vi leier ut både lavvo, hamock hengekøyer, soveposer og liggeunderlag. I tillegg har vi en egen Haugbakke-kurv med kaffekjele, grillspyd, opptenningsved osv som er fin å ta med seg.

Naustet:

Naustet er alene verdt et besøk. Her kan familien spise middag. Det kan dere ordne selv, eller få servert av oss etter avtale. I naustet er det badehåndklær til utlån til de som ønsker å ta seg et forfriskende bad. Det er benker og bord både inne og ute, bålpanne og en kasse med utstyr for fjærelek. I naustet er det også bålved som det bare er å forsyne seg av. Her kan dere fort finne på å være hele dagen, og blir noen trøtte er det en liten nausthems med mulighet for en liten hvil.

Sykkeltur:

Lån sykler hos oss, og ta dere en sykkeltur til Huglen. I Huglen ser dere plutselig både Lovund og Træna. Ca 7 kilometer til veis ende, og det er mange flotte steder for en stopp langs turen. Turen passer for hele familien

 

 

Det er mange muligheter for flotte turer i nærområdet, også andre steder enn på Hugla. Under finner dere noen forslag. Vi kan være behjelpelige med flere forslag, ruteopplysninger osv.

Kart og beskrivelser hentet fra nettet.

God tur!

  • Plukk gjerne så mye bær du vil!

  • Storvatnet som vi her på øya også omtaler som Vatnan.

  • Utsikt fra Grønnlihatten mot Ranfjorden

Sykkelkart, Handnessøya-Hugløya-Tomma

Opplev landsbygda på kysten med sykkel.

Gårdsstien

Fin fjelltur til Grønnlihatten.

Hugltind

Hugltind ligger 624 moh.